Qui som?

Gemma Ferrer Carreras
Vaig néixer a Ciutadella (Menorca) ara fa 22 anys. Actualment estudii Filologia Catalana i Filologia Romànica a la Universitat de Barcelona. M’agrada la cultura en el seu sentit més ampli i m'apassiona conèixer la història i les tradicions pròpies. Crec que aquest projecte ens ajudarà a estimar un poc més la nostra llengua i la nostra música.


Alba Romanyà Serrasolsas
Sóc de Sant Andreu (Barcelona) i tinc vint anys. Actualment estudio Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Sóc una apassionada de la música de totes les èpoques i fa anys que estudio música clàssica. Aquest cançoner virtual m'ha fet veure la gran correspondència que hi ha entre llengua, música i literatura. L'he gaudit moltíssim, espero que vosaltres n'aprengueu tantes coses com jo.


Andrea Fernàndez Salas
Vaig néixer a Badalona fa 19 anys. Actualment estudio Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Sóc una apassionada de la història i de la literatura. Estimo tota la cultura en general, però, sobretot, valoro molt   el teatre i la música. He crescut escoltant música d'arreu del món i tot tipus de gèneres musicals  des de la música tradicional catalana fins al rock dur.   Penso que aquest projecte aproparà els dialectes a un públic ampli i contribuirà a fer visible la riquesa de la llengua catalana.


Núria Cabrera Garcia
He nascut a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) fa 19 anys. Estudio Filologia Catalana i Filologia Clàssica a la Universitat de Barcelona. Sóc una apassionada de les cultures clàssiques i de les civilitzacions antigues i estimo els llibres i el cinema a parts iguals. Considero, a més, que aquest projecte obrirà les portes a un coneixement infinit sobre un tema cada cop més oblidat: la dialectologia i la cultura catalanes.   
  

Entrades populars

Imatge

Dialsons